By Dave Cousins,H.C. Kaspersma

ISBN-10: 904881958X

ISBN-13: 9789048819584

Binnen vijftien dagen verandert het leven van Laurence en zijn broertje Jay voorgoed... Het leven is niet gemakkelijk voor Laurence. Zijn moeder is verslaafd aan de drank en zijn broertje Jay is geobsedeerd door Scooby Doo. Wanneer Laurence hoort van een radioquiz waarmee hij een luxe vakantie kan winnen, denkt hij hiermee alle problemen te kunnen oplossen. Een onbezorgde vakantie zal zijn familie goeddoen. Maar wanneer hun moeder op een dag niet thuiskomt, moet Laurence ineens voor Jay zorgen. Uit angst voor jeugdzorg probeert hij haar verdwijning voor iedereen geheim te houden...

15 dagen zonder hoofd is een geestig verteld verhaal over familie, vergeving en hoop. En dat alles vanuit het perspectief van een vindingrijke puber die het hoofd boven water
probeert te houden wanneer alles even tegenzit.

'Dit oprechte, goed vertelde debuut is een genot om te lezen' Sunday Times

Show description

Read or Download 15 dagen zonder hoofd (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

New PDF release: De zintuigen van vogels (Dutch Edition)

Hoe zou het zijn om een zwaluw te zijn en met honderd kilometer in keeping with uur door de lucht te vliegen? Of een flamingo die de regen kan waarnemen die kilometers verderop valt? En wat voelt een jan-van-gent die na de lange iciness zijn accomplice terugziet? De zintuigen van vogels geeft antwoord op deze en vele andere vragen, simpelweg door de zintuigen te beschrijven die vogels gebruiken om hun omgeving te interpreteren.

Vergroot je zelfvertrouwen (Dutch Edition) by Robert Haringsma PDF

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar companion. Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten.

Download PDF by Simon Hall,Fred Reurs: 1956: de wereld in opstand (Dutch Edition)

'Simon corridor heeft een prachtig boek geschreven en een bij nader inzien adembenemend jaar zijn verdiende plek in de historie bezorgd. ' - de VolkskrantHet jaar 1956 is een kantelpunt in de geschiedenis. Opstanden in Polen en in Hongarije, de Suezcrisis, uitbarstingen van antikoloniaal nationalisme in Afrika en het Midden-Oosten.

Download e-book for kindle: Mac voor Dummies (Dutch Edition) by Edward C. Baig,Hessel Leistra,Hans van ter Toolen

Heb je web je eerste Mac gekocht? Stap je over van een computing device? Deze actuele editie van 'Mac voor Dummies' geeft je alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos van je Mac te genieten. Je maakt kennis met het nieuwste besturingssysteem: van het installeren tot het omgaan met bestanden, de Mac App shop en iCloud.

Extra resources for 15 dagen zonder hoofd (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

15 dagen zonder hoofd (Dutch Edition) by Dave Cousins,H.C. Kaspersma


by Joseph
4.1

Rated 4.48 of 5 – based on 14 votes