By Christiaan Weijts

ISBN-10: 9029589000

ISBN-13: 9789029589000

Dat Christiaan Weijts naast romanschrijver ook een sprankelende columnist is, weten de lezers van De Groene Amsterdammer en nrc.next. Met Achternamiddagen leidt Weijts zijn lezers rond in zijn atelier. Hij demonstreert zijn technieken en fascinaties, wijst information aan bij uiteenlopende leermeesters als Nabokov, Hermans, Montaigne, Flaubert, Winterson, Casanova en Roth. Tussendoor daalt hij af in een `lexicon met autobiografische fragmenten naar de bronnen van zijn schrijverschap. Een zelfportret in de vorm van elegante en lichtvoetige essays.

Show description

Read Online or Download Achternamiddagen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De zintuigen van vogels (Dutch Edition) by Tim Birkhead,Katrina van Grouw,Pon Ruiter

Hoe zou het zijn om een zwaluw te zijn en met honderd kilometer in keeping with uur door de lucht te vliegen? Of een flamingo die de regen kan waarnemen die kilometers verderop valt? En wat voelt een jan-van-gent die na de lange iciness zijn accomplice terugziet? De zintuigen van vogels geeft antwoord op deze en vele andere vragen, simpelweg door de zintuigen te beschrijven die vogels gebruiken om hun omgeving te interpreteren.

Robert Haringsma's Vergroot je zelfvertrouwen (Dutch Edition) PDF

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar companion. Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten.

Download e-book for kindle: 1956: de wereld in opstand (Dutch Edition) by Simon Hall,Fred Reurs

'Simon corridor heeft een prachtig boek geschreven en een bij nader inzien adembenemend jaar zijn verdiende plek in de historie bezorgd. ' - de VolkskrantHet jaar 1956 is een kantelpunt in de geschiedenis. Opstanden in Polen en in Hongarije, de Suezcrisis, uitbarstingen van antikoloniaal nationalisme in Afrika en het Midden-Oosten.

Get Mac voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Heb je web je eerste Mac gekocht? Stap je over van een computer? Deze actuele editie van 'Mac voor Dummies' geeft je alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos van je Mac te genieten. Je maakt kennis met het nieuwste besturingssysteem: van het installeren tot het omgaan met bestanden, de Mac App shop en iCloud.

Additional info for Achternamiddagen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Achternamiddagen (Dutch Edition) by Christiaan Weijts


by Paul
4.0

Rated 4.34 of 5 – based on 27 votes