By Jan Wolkers

Seks, dood, humor en sentiment kenmerken de verhalen van Jan Wolkers (1925-2007). Zijn verhalen vormen een van de onbetwiste hoogtepunten van de Nederlandse naoorlogse literatuur en zijn in vele talen vertaald. Alle verhalen bevat klassiekers als ‘Serpentina’s petticoat’, ‘Dominee met strooien hoed’, ‘Gevederde vrienden’ en ‘Vivisectie’.

Show description

Read Online or Download Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De zintuigen van vogels (Dutch Edition) by Tim Birkhead,Katrina van Grouw,Pon Ruiter

Hoe zou het zijn om een zwaluw te zijn en met honderd kilometer consistent with uur door de lucht te vliegen? Of een flamingo die de regen kan waarnemen die kilometers verderop valt? En wat voelt een jan-van-gent die na de lange iciness zijn associate terugziet? De zintuigen van vogels geeft antwoord op deze en vele andere vragen, simpelweg door de zintuigen te beschrijven die vogels gebruiken om hun omgeving te interpreteren.

New PDF release: Vergroot je zelfvertrouwen (Dutch Edition)

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar companion. Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten.

1956: de wereld in opstand (Dutch Edition) - download pdf or read online

'Simon corridor heeft een prachtig boek geschreven en een bij nader inzien adembenemend jaar zijn verdiende plek in de historie bezorgd. ' - de VolkskrantHet jaar 1956 is een kantelpunt in de geschiedenis. Opstanden in Polen en in Hongarije, de Suezcrisis, uitbarstingen van antikoloniaal nationalisme in Afrika en het Midden-Oosten.

Mac voor Dummies (Dutch Edition) by Edward C. Baig,Hessel Leistra,Hans van ter Toolen PDF

Heb je internet je eerste Mac gekocht? Stap je over van een workstation? Deze actuele editie van 'Mac voor Dummies' geeft je alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos van je Mac te genieten. Je maakt kennis met het nieuwste besturingssysteem: van het installeren tot het omgaan met bestanden, de Mac App shop en iCloud.

Extra resources for Alle verhalen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alle verhalen (Dutch Edition) by Jan Wolkers


by Thomas
4.2

Rated 4.73 of 5 – based on 31 votes