By Hisham Matar,Manik Sarkar

Nuri is nog maar een type als zijn moeder overlijdt. Het lijkt of niets de leegte kan vullen die zij heeft achtergelaten. Tot hij op een vakantie Mona ziet. Als de verdrietige jongen deze schitterende vrouw tegen het lijf loopt, verdwijnt voor hem ineens de relaxation van de wereld. Maar het is de vader van Nuri op wie Mona verliefd wordt en met wie zij trouwt. Hun geluk wordt een obsessie voor hem, en hij droomt er zelfs van dat zijn vader zal verdwijnen. Op verschrikkelijke wijze komt zijn wens uit, en dan storten zijn wereld en die van zijn stiefmoeder volledig in elkaar. En zij beseffen hoe weinig zij eigenlijk wisten van de guy waar zij beiden zo veel van hielden.
Anatomie van een verdwijning is het verhaal van een jongen en een vrouw die door het verlies van een geliefde hun eigen levens opnieuw vorm moeten geven.

Show description

Read Online or Download Anatomie van een verdwijning (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Tim Birkhead,Katrina van Grouw,Pon Ruiter's De zintuigen van vogels (Dutch Edition) PDF

Hoe zou het zijn om een zwaluw te zijn en met honderd kilometer consistent with uur door de lucht te vliegen? Of een flamingo die de regen kan waarnemen die kilometers verderop valt? En wat voelt een jan-van-gent die na de lange wintry weather zijn accomplice terugziet? De zintuigen van vogels geeft antwoord op deze en vele andere vragen, simpelweg door de zintuigen te beschrijven die vogels gebruiken om hun omgeving te interpreteren.

New PDF release: Vergroot je zelfvertrouwen (Dutch Edition)

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar accomplice. Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten.

Download PDF by Simon Hall,Fred Reurs: 1956: de wereld in opstand (Dutch Edition)

'Simon corridor heeft een prachtig boek geschreven en een bij nader inzien adembenemend jaar zijn verdiende plek in de historie bezorgd. ' - de VolkskrantHet jaar 1956 is een kantelpunt in de geschiedenis. Opstanden in Polen en in Hongarije, de Suezcrisis, uitbarstingen van antikoloniaal nationalisme in Afrika en het Midden-Oosten.

Download e-book for iPad: Mac voor Dummies (Dutch Edition) by Edward C. Baig,Hessel Leistra,Hans van ter Toolen

Heb je internet je eerste Mac gekocht? Stap je over van een laptop? Deze actuele editie van 'Mac voor Dummies' geeft je alle informatie die je nodig hebt om zorgeloos van je Mac te genieten. Je maakt kennis met het nieuwste besturingssysteem: van het installeren tot het omgaan met bestanden, de Mac App shop en iCloud.

Extra resources for Anatomie van een verdwijning (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Anatomie van een verdwijning (Dutch Edition) by Hisham Matar,Manik Sarkar


by Anthony
4.3

Rated 4.91 of 5 – based on 5 votes